Sneeuwvrije daken

eparts-sneeuwvrije-daken-header

Sneeuwvrije daken

Dakverwarming

Dakverwarming van DEVI, voor extra veiligheid en een beter milieu. Heeft u een nieuwe aanbouw aan uw bestaande pand en is het nieuwe deel hoger dan het oude deel dan zal er in de kil meer sneeuw komen te liggen dan op de rest van het dak. Meestal zijn oudere panden niet gebouwd op deze extra daklast. Voor het voorkomen van instortingsgevaar zijn de verwarmingskabels van DEVI de ideale oplossing. Door deze alleen op de essentiele plekken te plaatsen bespaard u op energie en is uw dak weer helemaal klaar voor de winter.

DEVI dakverwarming

E-Parts informeert u graag over alle mogelijkheden!

DEVI dakverwarming

Het is ook mogelijk dat door het plaatsen van zonnepanelen op uw bestaande dak het dak al zodanig belast wordt dat ook een kleine hoeveelheid sneeuw al fataal kan zijn. Ook hier bieden de verwarmingskabels van DEVI de ideale oplossing. De kabels worden op strategische plekken gemonteerd zodat u geen overbodige plekken verwarmd.

Uiteraard wordt voor het verwarmen van daken ook de geavanceerde DEVIreg 850 thermostaat gebruikt. En in combinatie met temperatuurvoelers, vochtigheidsvoelers en de juiste instelling zal het dak alleen verwarmd worden wanneer dit echt nodig is. Zo blijft uw pand veilig, bespaart u op extra verbouwingskosten en zal er geen overbodig stroomverbruik zijn!

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dakverwarming?
Bel 035-6033940 of mail naar info@eparts.nl

OVERIG ASSORTIMENT DEVI Verwarmingen

e-Parts is gespecialiseerd in de volgende zaken

Zuinige gebouwen

Binnenshuis

Vorstbeveiliging

Sportvelden

Hellingbaanverwarming

Koelhuizen

Warmwater voorziening

DEVI dealer worden?

Jeuken uw handen ook om aan de slag te gaan met de geweldige producten van DEVI en heeft u interesse om DEVI dealer te worden? Neem dan snel contact met ons op!