Binnenshuis

eparts-header-vloerverwarming

Binnenshuis

Vloerverwarming, spiegelverwarming etc.

Ons programma schakelaar is zeer uitgebreid, van dipswitches en tacktile schakelaars, toggel- en rockerswitches, piezoschakelaars tot aan joysticks en bewegingsmelders. Voor elke type schakelaar hebben wij gespecialiseerde leveranciers, ook als het gaat om schakelaars voor printmontage met zilver- of goud kontakten. Vrijwel alles is mogelijk. Ook speciale schakelaars of drukknoppen voor paneelmontage, hebben wij tegen een uiterst scherpe prijs.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons DEVI assortiment. Bel 035-6033940 of mail naar info@eparts.nl

ONZE DEVI verwarmingen voor binnenshuis

E-Parts informeert u graag over alle mogelijkheden!

DEVI VLOERVERWARMING

Ervaar de luxe en comfort van elektrische vloerverwarming. Nooit meer op koude tegels staan als u ’s morgens de badkamer in loopt. Het kan door gebruik van DEVI elektrische vloerverwarming. En in combinatie met de nieuwste DEVItouch klokthermostaat is het ook nog eens uiterst zuinig en milieuvriendelijk. Dit is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Doordat de verwarmingsmatten van DEVI zeer dun zijn, kunnen deze direct onder de tegels in de lijmlaag gelegd worden. Een extra laag egaline of cement is niet nodig en dit maakt de DEVI verwarmingsmatten dus bij uitstek geschikt voor renovatieprojecten. Tevens is de vloer, doordat de kabels er direct onder liggen, extra snel warm. In combinatie met een goed afgestelde DEVItouch klokthermostaat is uw vloer dus altijd op het juiste moment warm!

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze vloerverwarming?
Bel 035-6033940 of mail naar info@eparts.nl

DEVIdry vloerverwarming

Vloerverwarming die geschikt is voor onder houten, laminaat op tapijt vloeren. Vroeger was dit vaak een probleem want kan de vloer het wel aan en kabels of buizen wegwerken in het beton is weer extra werk. DEVI heeft hier nu de ideale oplossing voor! Namelijk DEVIdry, dit zijn matten van 1 m breed en varierend in lengte. Zo zijn er matten voor 1, 2, 3, 4 en 5 m2. Het speciale en unieke aan deze matten is dat ze ook direct isolerend en geluidsdempend zijn. Dit betekend dus ook dat u geen ondervloer meer hoeft te leggen!

De DEVIdry matten zijn beschikbaar in 2 varianten, 55W/m2 en 100W/m2. De 55W variant is voornamelijk bedoeld voor gebruik als bij verwarming, echter in goed geïsoleerde ruimtes waar dus weinig warmte verlies is kan deze ook voldoende zijn als hoofdverwarming. Tevens is de 55W/m2 geschikt om op een houten ondergrond gelegd te worden, de 100W/m2 dient op een betonnen of soort gelijke ondergrond gelegd te worden. Het installeren van een DEVIdry vloerverwarmingssysteem is dankzij de geïntergreerde connectoren uiterst eenvoudig!

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons assortiment DEVIdry Vloerverwarming.
Bel 035-6033940 of mail naar info@eparts.nl

DEVI spiegelverwarming

Na het douchen in een beslagen spiegel uzelf scheren of opmaken, heeft u daar ook een hekel aan? Dankzij de spiegelverwarming van DEVI behoort dit nu tot het verleden. Door aan de achterkant van uw spiegel de DEVI spiegelverwarming te monteren wordt de spiegel verwarmd en slaat de warme lucht niet meer neer op de spiegel. Zo wordt condensvorming op uw spiegel dus voorkomen.

Installatie van de DEVI spiegelverwarming is dankzij de zelfklevende folie zeer eenvoudig en door de dikte van slechts 0,8 mm ook nog eens zeer gering in opbouwhoogte. De DEVI spiegelverwarming wordt vervolgens eenvoudig aangesloten op 230V en bij voorkeur via de lichtschakelaar. Zo bent u er dus zeker van dat als u de badkamer gebruikt de spiegel ook verwarmd is.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over Devi Spiegelverwarming?
Bel 035-6033940 of mail naar info@eparts.nl

OVERIG ASSORTIMENT DEVI Verwarmingen

e-Parts is gespecialiseerd in de volgende zaken

Zuinige gebouwen

Vorstbeveiliging

Sneeuwvrije daken

Sportvelden

Hellingbaanverwarming

Koelhuizen

Warmwater voorziening

DEVI catalogus

Staat het product wat u zoekt nog niet op onze website of weet u nog niet exact wat u nodig heeft?
Download dan hier de DEVI catalogus!