Hellingbaan verwarming

hellingbaanverwarming-slider

Hellingbaan verwarming

DEVI trottoir, op- en afrit verwarming

Hellingbaan en oprit verwarmingssystemen puur voor de noodzaak of voor het comfort. Het is allemaal mogelijk, dankzij de DEVI verwarmingskabels en DEVI verwarmingsmatten kan de gehele oprit verwarmd worden of slechts twee wielsporen. Door het verwarmen van het wegdek is ijsvorming uitgesloten en zal sneeuw smelten zodra het op het wegdek valt. Hierdoor zal de parkeergarage dus het hele jaar toegankelijk zijn en zijn het toegangspad naar uw entree en de oprit het gehele jaar sneeuw- en ijsvrij.

Behalve dat de DEVI verwarmingskabels en matten bijdragen aan veiligheid en comfort is het ook nog eens goed voor het milieu. Doordat u geen zout hoeft te strooien om de oprit of helling baan ijsvrij te houden belast u het milieu minder. En door gebruik van de DEVIreg 850, de meest geavanceerde regeling voor buitenverwarmingen, bent u er zeker van dat de verwarming nooit onnodig aanstaat.

Zoals al eerder vermeld zijn er twee manieren om de hellingbaan of oprit te verwarmen. Dit kan gedaan worden door middel van DEVI verwarmingskabels of DEVI verwarmingsmatten. In de meeste gevallen zal er geadviseerd worden de kabels te gebruiken. Dit omdat u op deze manier zelf het vermogen per vierkante meter kan bepalen. Zo bespaart u op energie omdat er nooit te veel vermogen gevraagd wordt. De DEVI verwarmingskabels kunnen direct op de bewapening gemonteerd worden.
Voor gebruik onder klinkers en tegels is het eenvoudiger om de DEVI verwarmingsmatten te gebruiken deze matten kunnen namelijk direct op het zand gelegd worden.

Voor installatie in asfalt heeft DEVI een speciale kabel ontwikkeld die bestand is tegen de hoge temperaturen die bij het asfalteren vrijkomen. Voor het installeren van verwarmingskabels of matten in asfalt wordt dan ook het gebruik van de DEVI DSVK kabel of mat geadviseerd. Bij gebruik van deze kabel is er geen laag zand tussen het asfalt en de kabel nodig.

DEVI buitenverwarming is veilig voor…

E-Parts informeert u graag over alle mogelijkheden!

DEVI trottoirverwarming

DEVI trottoirverwarming of DEVI stoepverwarming is ideaal voor gebruik bij toegangspaden bij bedrijven. Het voordeel hiervan is namelijk dat uw zeker bent dat toegang naar uw pand altijd sneeuw- en ijsvrij is. Behalve dat dit een extreem verzorgde uitstraling geeft draagt dit bij aan veiligheid en aan een beter milieu! Door gebruik van een elektrisch verwarmingssysteem hoeft u namelijk nooit meer zout te strooien!

Ook DEVI trottoirverwarming zal aangestuurd worden door de meest geavanceerde DEVI thermostaten in combinatie met de nauwkeurige DEVI sensoren. Door deze combinatie bent u er zeker van dat het verwarmingssysteem nooit onnodig aan staat. Kortom DEVI stoepverwarming is dus niet alleen goed voor de veiligheid en uitstraling van uw bedrijf maar ook nog eens goed voor het milieu en uiterst duurzaam!

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over hellingbaan verwarming?
Bel 035-6033940 of mail naar info@eparts.nl

DEVI opritverwarming

DEVI opritverwarming, ideaal voor op- en afritten bij bedrijven maar ook ideaal voor thuis gebruik. Door uw oprit elektrisch te verwarming met de kabels van DEVI bent u er zeker van dat uw oprit altijd sneeuw- en ijsvrij is. Dit zorgt voor ultiem comfort en veiligheid maar is ook nog eens beter voor het milieu. Door het gebruik van DEVI opritverwarming hoeft u zelf dus nooit meer met de sneeuwschuiver aan de slag, strooien van zout behoord ook tot de verleden tijd en door de goede wisselwerking tussen de DEVI thermostaat en DEVI sensoren bent u er zeker van dat het systeem alleen aan staat als het echt nodig is. Naast comfortabel en veiligheid verhogend is DEVI oprit verwarming ook nog eens uiterst duurzaam!

Bij de aanleg van opritten is vaak ook een garagedeur of hekwerk nodig. Door onze nauwe samenwerking met Centurion Garagedeur kunnen wij dus ook het complete plaatje aan u aanbieden. Zo hoeft u niet te communiceren met meerdere bedrijven om de planning op orde te krijgen.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over hellingbaan verwarming?
Bel 035-6033940 of mail naar info@eparts.nl

DEVI hellingbaanverwarming

DEVI hellingbaanverwarming een must voor parkeergarage’s, verhoogde milieustraten, tunnels en drive-in woningen. In al deze gevallen is het belangrijk dat de hele winter de helling schoon en vrij van ijs is. Door middel van DEVI hellingbaan verwarmingssystemen is dit te realiseren zonder toren hoge installatie-, onderhoud- en gebruikskosten. Want door de geavanceerde DEVIreg850 en bijbehoren sensoren zal het systeem alleen aanslaan wanneer dit echt nodig is. DEVI hellingbaanvewarming is er dus voor veiligheid en bedrijfszekerheid maar is ook nog eens uiterst comfortabel. U hoeft namelijk nooit meer met de sneeuwschuiver de hellinbaan schoon te maken. DEVI hellingbaanverwarming is ook nog eens uiterst duurzaam en goed voor het milieu, doordat u geen zout meer hoeft te strooien belast u het milieu significant minder!

Bij de aanleg van hellingbanen is vaak ook een garagedeur of hekwerk nodig om de garage af te sluiten. Door onze nauwe samenwerking met Centurion Garagedeur kunnen wij dus ook het complete plaatje aan u aanbieden. Zo hoeft u niet te communiceren met meerdere bedrijven om de planning op orde te krijgen.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over hellingbaan verwarming?
Bel 035-6033940 of mail naar info@eparts.nl

OVERIG ASSORTIMENT DEVI Verwarmingen

e-Parts is gespecialiseerd in de volgende zaken

Zuinige gebouwen

Binnenshuis

Vorstbeveiliging

Sneeuwvrije daken

Sportvelden

Koelhuizen

Warmwater voorziening

DEVI dealer worden?

Jeuken uw handen ook om aan de slag te gaan met de geweldige producten van DEVI en heeft u interesse om DEVI dealer te worden? Neem dan snel contact met ons op!