Leidingen vorstbescherming

vorstberscherming-slider

Leidingen Vorstbescherming

Leidingverwarming

De dakgoot ijs- en sneeuwvrij houden of heeft u buiten een waterleiding die ’s winters gebruikt wordt en tegen de vorst beschermd moet worden? DEVI zelf limiterende kabels zijn hier bij uitstek geschikt voor.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons DEVI assortiment. Bel 035-6033940 of mail naar info@eparts.nl

ONZE DEVI Leidingverwarming

E-Parts informeert u graag over alle mogelijkheden!

DEVI vorstbeveiliging

Doordat in deze zelf limiterende kabels een temperatuursafhankelijke weerstand is verwerkt heeft u geen thermostaat nodig. Deze kabel sluit u eenvoudig aan op het net en door de temperatuursafhankelijke weerstand zal het vermogen door de kabel zelf gereguleerd worden. Zodra u de kabel aansluit gaat de stroom door de kabel en de temperatuursafhankelijke weerstand heen. Naarmate het temperatuursafhankelijke weerstandselement warmer wordt zal de weerstand groter worden en neemt het vermogen af. Dit verklaart het zelf begrenzende vermogen van deze kabel.

Het is zelfs mogelijk om met DEVI-hotwatt kabels een vloeistof in een leiding op een temperatuur te houden tot 70°C. Dit is een ideale oplossing voor als u aan het eind van een lange leiding snel warm water wilt hebben.

Met de DEVI-pipeheat verwarmingskabel is het mogelijk om een leiding van binnen te verwarmen. Deze kabel is stijver gemaakt zodat deze makkelijker door de bochten in leidingen gaat. Door een speciale coating zal de kabel niet aangetast worden door de vloeistof, ook zal de kabel geen smaak afgeven aan eventueel drinkwater.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de DEVI-Hotwatt Kabels?
Bel 035-6033940 of mail naar info@eparts.nl

OVERIG ASSORTIMENT DEVI Verwarmingen

e-Parts is gespecialiseerd in de volgende zaken

Zuinige gebouwen

Binnenshuis

Sneeuwvrije daken

Sportvelden

Hellingbaanverwarming

Koelhuizen

Warmwater voorziening

DEVI catalogus

Staat het product wat u zoekt nog niet op onze website of weet u nog niet exact wat u nodig heeft?
Download dan hier de DEVI catalogus!