Installatie

Installatie

Montage, installatie, in bedrijfstelling en onderhoud

Voor installatie in asfalt heeft DEVI een speciale kabel ontwikkeld die bestand is tegen de hoge temperaturen die bij het asfalteren vrijkomen. Voor het installeren van verwarmingskabels of matten in asfalt wordt dan ook het gebruik van de DEVI DSVK kabel of mat geadviseerd. Bij gebruik van deze kabel is er geen laag zand tussen het asfalt en de kabel nodig.

Behalve dat de DEVI verwarmingskabels en matten bijdragen aan veiligheid en comfort is het ook nog eens goed voor het milieu. Doordat u geen zout hoeft te strooien om de oprit of helling baan ijsvrij te houden belast u het milieu minder. En door gebruik van de DEVIreg 850, de meest geavanceerde regeling voor buitenverwarmingen, bent u er zeker van dat de verwarming nooit onnodig aanstaat.

Vragen?

Heeft u vragen of suggesties?
Bel 035-6033940 of mail naar info@eparts.nl.

MEER WETEN OVER HELLINGBAAN VERWARMING?

E-Parts informeert u graag over alle mogelijkheden!

Nieuws & ontwikkelingen

E-Parts informeert u graag over alle mogelijkheden!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Vrijblijvend advies? Bel +31 (035) 603 3940